Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Predsjednik Varaždina potvrdio: “Tražimo trenera, Benko odlazi. Obregon? Imali smo dva, tri upita”

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 04.06.21. | 19:44

Prvoj momčadi će se priključiti Vugrinec, Havojić i Mezga.

Teški dani su pred NK Varaždinom. Nakon što momčad iz baroknog grada nije uspjela osigurati ostanak u elitnom rangu hrvatskog nogometa, jasno je kako će u nadolazećoj sezoni svlačionica biti poprilično drugačija.

Svi posuđeni igrači vraćaju se u svoje matične klubove, a predsjednik Dražen Vitez je u razgovoru za evaraždin istaknuo kako će i trojica najiskusnijih napustiti momčad.

“U potrazi smo za trenerom i sportskim direktorom. Trenutno vodimo razgovore s četiri osobe koje bi mogle zauzeti ta mjesta u klubu. Sljedeći tjedan ćemo finiširati pregovore i tada ćete znati imena”, rekao je Vitez pa dodao:

“S većinom igrača obavio sam razgovor i oni kojima istječe ugovor ili su bili na posudbi odlaze, a svi ostali ostaju. Tako na primjer Tkalčić, Benko, Glavina odlaze. Za Obregona, koji je još pod ugovorom, imali smo dva, tri upita ali za sada ništa više od toga. Prvoj momčadi ćemo priključiti talentirane juniore kao npr. Vugrinec, Havojić, Mezga i drugi”, priča predsjednik koji je za kraj istaknuo kako će pripreme za Drugu ligu početi 1. lipnja.

“Trenirat će se najprije u Varaždinu, a predviđeno je i desetak dana izvan Varaždina, ali o tome više kada dođe novi trener i novi stručni stožer”, zaključio je Vitez u razgovoru za everaždin.


Tagovi

NK VaraždinJorge ObregonLeon BenkoDominik Glavina2. HNL

Ostale Vijesti