Reuters/Peter Cziborra
Reuters/Peter Cziborra

Potterova vulgarna reakcija postala viralna, a navijači mu zazivaju otkaz nakon debakla protiv Cityja

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 08.01.23. | 19:02

Nakon što je vidio reakciju svoga igrača, moglo se vidjeti kako Potter govori 'je*i me!' svom osoblju na klupi jer nije mogao vjerovati što vidi

Chelsea se ne zabavlja pretjerano protiv Manchester Cityja u Kupu. Građani su Bluese natrpali s tri komada već u prvom dijelu, a reakcija Grahama Pottera na bizarno igranje rukom Kaija Havertza uhvaćena je kamerom i postala viralna!

Nakon što je vidio reakciju svoga igrača, moglo se vidjeti kako Potter govori 'je*i me!' svom osoblju na klupi jer nije mogao vjerovati što vidi.

Navijači Chelseaja su jednako iznenađeni reakcijom svoga igrača. Jedan obožavatelj misli da je 23-godišnjak bio zbunjen oko toga kojim sportom se bavi i rekao je:

"Havertz, ovo nije odbojka, čovječe."

Drugi je usporedio Havertzovo igranje rukom sa slavnom Božjom rukom Diega Maradone, rekavši:

"Havertz misli da je on Maradona".

Bilo kako bilo, više je muke na samom treneru kojemu mnogi navijači na društvenim mrežama zazivaju otkaz, ne zbog psovki, nego zbog rezultata. Hoće li to biti i ostvareno, ostaje vidjeti.

Naime, na Chelseajevom kontu je odavno više crvenoga kraj odigranih utakmica, nego zelenog, a trenutno su na 10. mjestu Premiershipa, daleko od mjesta na kojemu bi htjeli biti, tako da nakon što je Oršić 'dao otkaz' Touchelu, nije se puno toga promijenilo. Možda ćemo čekati novi bijeli dim sa Stamford Bridgea i prije nego što smo očekivali...



Tagovi

Kai HavertzChelseaGraham PotterFA Cup

Ostale Vijesti