Davor Javorovic/PIXSELL
Davor Javorovic/PIXSELL

Zekić ostao bez veznjaka do kraja sezone, a tek ga je 'vratio u život'

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 07.05.24. | 12:19

Mladi je veznjak stradao u završnim minutama susreta s Lokomotivom, tek što je dočekao šansu…

Osječki je mladi prvotimac Šimun Mikolčić imao peh tijekom subotnjeg nastupa Osijeka i Lokomotive. Ušao je u igru u 84. minuti, odradio posao, da bi se dan nakon doznalo kako je imao prijelom prsta lijeve noge. Dogodilo se to na centru terena kada ga je u jednom duelu nagazio napadač Lokosa Duje Čop. Ispostavilo se da je Šimun nastavio igrati sa slomljenim prstom, što se definitivno pokazalo nešto kasnije, kada je bolno mjesto nateklo i poplavilo.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Jasno je da Šimun više neće nastupati do kraja ove sezone, potvrdili su iz Osijeka.

"Baš nemam sreće! Dočekao sam neke svoje minute, u Velikoj Gorici i sada protiv Lokomotive, nadajući se još ponekom nastupu do svršetka prvenstva. Međutim, sada je jasno da od toga, višom silom, ipak neće biti ništa. Slijedi mi stanka od 3-4 tjedna i od utorka krećem s oporavkom pod nadzorom trenera Marina Vučka" rekao je Mikolčić pa dodao:

"Eto, prošloga sam ljeta na pripremama ozlijedio medijalni ligament koljena i morao pauzirati, a sada je stradao prst iako to uopće nisam tako doživio tijekom subotnje utakmice. No, kasnije se pokazalo da je puknuće u pitanju. Ništa mi ne preostaje nego se sasvim oporaviti i spreman dočekati start priprema za novu sezonu", poručio je Mikolčić.

Podsjetimo, Osijek nakon dvije pobjede za redom čeka derbi s Dinamom koji je na rasporedu u subotu od 19.30 na Maksimiru. Bijelo-plavi su trenutno četvrti s četiri boda ispred Lokomotive, dok su Modri prvi nakon velike pobjede nad Rijekom kojoj su sada odmaknuli za četiri boda na vrhu HNL-a.



Tagovi

Zoran ZekićNK OsijekHNLGNK Dinamo

Ostale Vijesti