HEINO KALIS/Action images
HEINO KALIS/Action images

Perez: Ronalda nećemo vratiti, Ramos je na odlasku, a Vinicius Junior nedodirljiv čak i ako PSG dođe po njega

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 20.04.21. | 10:35

Mbappe je dobar igrač, ali zasad nismo pričali, dok nas je Haalandov otac posjetio u našem kampu i ostao je ugodno iznenađen viđenim

Mimo Superlige, Florentino Perez mora voditi brigu i o Real Madridu, klubu kojim predsjeda i klubu s kojim se uvijek povezuju ponajbolji igrači na svijetu. Tako je i ovaj put, jer mnogi već vide Mbappe ili Haalanda u dresu kraljevskog kluba.

Nema dvojbe kako bi ih i Perez volio vidjeti, iako tvrdi da je Real u velikim financijskim problemima, zbog čega je uostalom i osnovao Superligu. Međutim, povijest nas uči da financijske dubioze nisu omele svjetske velikane u dovođenju nogometnih zvijezdi i ne treba se čuditi ako se u glavnom gradu španjolske pojave mladići o kojima će se pričati sljedeće desetljeće.

„Navijači me uvijek pitaju za Mbappea. I ja im kažem, ne brinite, istina je da je on dobar igrač, ali nisam nikad pričao s njim. Barem ne zasad. Ali vidjet ćemo, ne znam što će se dogoditi s njegovim ugovorom u PSG-u. Što se tiče Haalanda, njegov otac nas je posjetio u našem trening kampu i ostao iznenađen viđenim. Uvijek svi imaju istu reakciju, kažu da nikada nisu vidjeli nešto slično. Hoće li nam se netko od njih pridružiti tek ćemo vidjeti, ali jasno je da su obojica sjajni igrači, ali isto tako je nevjerojatno sve ono što su dosad napravili Messi i Cristiano Ronaldo“, rekao je Perez za španjolske medije.

Kada je već spomenuo Ronalda, voditelja emisije u kojoj je gostovao, zanimalo je hoće li se vratiti iz Juventusa u Madrid.

„Cristiano Ronaldo neće se vratiti u Real Madrid. To nema nikakvog smisla, jer je pod ugovor s Juventusom“, ukratko je odgovorio.

Dotaknuo se i kapetana Sergija Ramosa, za kojeg se su sve glasnije priča da napušta Madrid na kraju sezone.

„Volim Sergija Ramosa, ali je klub u vrlo lošoj financijskoj situaciji. Nitko ne ulaže novac u Real Madrid. Hoće li nas napustiti? To nisam rekao, ali mnoge stvari mogu se dogoditi. Mislit ćemo o tome na kraju sezone“, prokomentirao je prvi čovjek Reala odnos s Ramosom.

Lijepim riječima pričao je o Vinicius Junioru za kojeg je ustvrdio da je nedodirljiv i da ga neće prodati čak i ako PSG dođe po njega. Za kraj se osvrnuo na trenera Zinedina Zidanea, a nije zaboravio spomenuti ni Jose Mourinha.

„Zidane je sretan kod nas, on je vrhunski trener. Želimo da ostane, pod ugovor je, ali vidjet ćemo što će se dogoditi na kraju sezone. Što se tiče Mourinha, bio je tri godine kod nas i pomogao je klubu, na tome smo mu zahvalni“, zaključio je Perez.


Tagovi

Florentino PerezCristiano RonaldoSergio RamosVinicius JuniorKylian MbappéErling HaalandZinedine ZidaneReal Madrid

Ostale Vijesti