Opasnost: Najskuplji napadač Young Boysa spreman za Dinamo!

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 27.08.18. | 08:30

Young Boysi u subotu slavili 5:2.

Momčad Young Boysa, koja u utorak gostuje na Maksimiru u drugoj utakmici play-offa Lige prvaka, svladala je na domaćem terenu Xamax 5:2. Iako rezultat djeluje dosta uvjerljivo, domaćini su slomili goste tek u posljednjih 20 minuta kada su zabili tri pogotka i došli naoko uvjerljive pobjede.

> Odigraj Dinamo – Young Boys

Nakon pet kola prvenstva Švicarske, aktualni prvaci imaju maksimalnih 15 bodova, čak sedam više od drugoplasiranog Basela, a do sada su Žuto-crni zabili 16 prvenstvenih pogodaka, što iznosi više od tri po susretu.

Loša vijest za Nenada Bjelicu svakako je povratak Rogera Assalea, najskupljeg napadača švicarskog prvaka, koji prema Transfermarktu košta 7.5 milijuna eura. Assale je zabio Xamaxu za 1:1 i onda asistirao Aebischeru u 71. za vodstvo svoje momčadi od 3:2.

Assale je stigao u Young Boyse u veljači 2017. te je u 66 utakmica za prvaka Švicarske zabio 28 pogodaka uz 18 asistencija. Igra na poziciji centarfora, ali i na obje krilne pozicije,  a nedavno su ga u svoje redove željeli dovesti Olimpique iz Marseillea, Southampton i Leciester.

Iako se mislilo kako će ga YB na ljeto prodati, Assale je ostao u momčadi. Nije igrao prvu utakmicu u Bernu, ali će biti spreman za uzvrat u Maksimiru, vjerojatno od prve minute…

(Foto: Reuters)


Tagovi

Young BoysRoger Assale

Ostale Vijesti