Nevjerojatni Havertz nosi Apotekare prema Ligi prvaka (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 29.05.20. | 22:26

Mladi napadač postigao je pet golova u četiri kola…

Odigrana je prva utakmica 29. kola njemačke Bundeslige u kojoj je Bayer slavio na gostovanju kod Freiburga rezultatom 0:1.

U prvom poluvremenu nismo gledali pretjerano zanimljivu utakmicu. Bayer je imao posjed lopte, no veće prilike su izostale te se na odmor otišlo najnepopularnijim rezultatom.

U 54. minuti gosti ipak pronalaze put do gola Schwolowa. Apotekari su odigrali brzu akciju, Havertz propušta loptu za Bailyja, koji mu je vraća u kaznenom prostoru, a mladi dragulj spretno i sretno šalje loptu ispod vratara domaćih za pokazat će se konačnih 0:1.

<div style="width:100%;height:0px;position:relative;padding-bottom:56.327%;"><iframe src="https://streamja.com/embed/pAOgK" frameborder="0" width="100%" height="100%" allowfullscreen style="width:100%;height:100%;position:absolute;"></iframe></div>

Nevjerojatni Havertz je tako upisao peti gol u četiri povratnička kola, a sveukupno 11 ove sezone u Bundesligi.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Kai Havertz

Ostale Vijesti