Nebitci je najdraži gost, Energetik sprema osvetu

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 18.05.20. | 12:21

U Turkmenistanu se igraju prve tri utakmice devetog kola…

Nogomet se polako, ali sigurno vraća na sportsku mapu svijeta. No, dok mnoge zemlje tek najavljuju nastavak prvenstava u Turkmenistanu se ono igra bez prekida. Danas su na rasporedu prve utakmice devetog kola u kojim ćemo pratiti derbi Asgabata, kao i pokušaj osvete fenjeraša.

NOGOMETNI TIP |14:15| Sagadam – Nebitci

Deveto kolo turkmenistanskog prvenstva otvaraju Sagadam i Nebitci. Domaćini su trenutno četvrti s 12 bodova, ali i u sjajnoj seriji od tri pobjede i neriješeno u zadnja četiri kola. Nebitci ima tek dvije pobjede na kontu, od čega su jednu ostvarili u posljednjih pet kola i to protiv favoriziranog Altyna. U međusobnim susretima Sagadam je bolji, ali Nebitci ima zadnju pobjedu i to od ove sezone. Međutim, ona je ostvarena na njihovom stadionu, a kako ove sezone imaju 0:4 omjer na gostovanju sve je jasno. Sagadam danas dobiva, samo je pitanje kojom razlikom.

NOGOMETNI TIP |15:00| Energetik – Merw

Derbi začelja igraju Energetik Merw. Duel dviju najneefikasnijih ekipa. Domaćini su upisali pobjedu i dva remija, ali su u nizu od tri poraza. Gosti imaju samo bod više i također su u katastrofalnoj formi. Na posljednjih pet međusobnih susreta Energetik je uzeo četiri pobjede, no posljednja je pripala Merwu i to ove sezone u drugom kolu. Domaćini su danas favoriti i spremaju osvetu ižele predati gostima fenjer u ruke.

NOGOMETNI TIP |16:00| Kopetdag Asgabat – FC Asgabat

Turkmenistanski nogometni dan završava derbi Asgabata, u kojem Kopetdag dočekuje FC Asgabat. Domaćini su trenutno na trećem mjestu s četiri boda zaostatka za vodećim Ahalom, dok su gosti peti, no s utakmicom manje baš protiv Ahala. Ovaj derbi ekipe dočekuju u različitim formama, dok domaćini imaju dvije pobjede u nizu, gosti su u istom razdoblju osvojili tek bod. U međusobnim utakmicama FC Asgabat ne zna za pobjedu već pet utakmica, a ove sezone su izgubili na svom terenu. Zanimljivo, da su na posljednja tri derbija zakazali napadači pa smo vidjeli samo dva gola.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 


Tagovi

kladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti