Napoli razbio prvaka Europe, Redsi nastavljaju s blijedim izdanjima

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 28.07.19. | 20:25

Ancelotti može biti zadovoljan s predstavom svoje momčadi.

Napoli je u pripremnom dvoboju razbio aktualnog prvaka Europe Liverpool rezultatom 3:0.

Napoli je početkom utakmice prepustio loptu Redsima, dao im prividnu kontrolu utakmice te ih čekali na kontre i polukontre. Trebalo im je samo 17. minuta da svoj plan pretvore u vodstvo, kad su iskoristili nepažnju Origija, a Insigne iskoristio sjajan pas Mertensa i matirao nemoćnog Mignoleta.

Samo 12 minuta kasnije Napoli je povećao na 2:0. Ponovo su Redsi izgubili loptu, a Insigne prizemnim ubačajem pronalazi Milika, koji klizećim udarcem podiže vodstvo.

Napoli je i u drugom poluvremenu primjenio istu taktiku, koja im u 52. minuti donosi još jedan pogodak. Ponovno je Insigne pobjegao po krilu, ušao u šesnaesterac te uputio udarac na koji Mignolet ne reagira najbolje te odbijanac dolazi do Amina Younesa, koji loptu posprema u prazan gol za konačnih 3:0.

Olakotna okolnost za navijače Liverpoola je što su Mane, Salah i Firmino bili izvan stroja, ali zasigurno ne mogu biti zadovoljni s igrom svojih ljubimaca. Redsi su tako nastavili nizati loše rezultate, nakon poraza od Seville i Borussije te remija protiv Sportinga.

(foto: Reuters)

 

 


Tagovi

Lorenzo InsigneDries MertensSimon MignoletCarlo Ancelotti

Ostale Vijesti