Hrvatski napadač zabio dva gola i preuzeo vrh ljestvice strijelaca (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 29.06.20. | 08:22

Budućnost Vatrenih trpa kao na traci…

Slavia Prag je osigurala naslov prvaka Češke, a njen napadač Petar Musa odličnim partijama nastoji uzeti titulu najboljeg strijelca Fortuna lige.

Dijete posrnulog Zagreba 22-godišnji Petar Musa vratio se ove zime s posudbe u Liberecu te je u proljetnom dijelu sjajnim partijama pomogao Slaviji obraniti naslov prvaka Češke.

Musa je u prvoj polusezoni zabio sedam golova za Slovan, što je ponukalo Slaviju da mu da novu priliku. Iako mu nisu puno pomogli sa minutažom, startao je tek šest od 13 utakmica, mladi Musa zabio je šest prvenstvenih golova u ovoj polusezoni te s ukupno 13 pogodaka dva kola prije kraja prvenstva preuzeo vrh ljestvice strijelaca tamošnje lige.

Posljednju brilijantu utakmicu odigrao je jučer u demoliranju Jabloneca rezultatom 4:0, u kojoj je robusni hrvatski napadač zabio za početno vodstvo u 8. minuti te za 3:0 u 58. minuti. U samoj završnici mladi reprezentativac Hrvatske je mogao i do hat-tricka, ali je promašio kazneni udarac.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Screenshot Youtube)

 


Tagovi

Petar MusaSlavia Prag

Ostale Vijesti