Pixsell/Luka Stanzl
Pixsell/Luka Stanzl

Germanijak doznaje: Evo o čemu ovisi transfer Majera u Atletico Madrid

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 25.08.22. | 14:13

Hrvatski reprezentativac trenutno je u Rennesu i čeka eventualni dogovor klubova

Svega godinu dana nakon što je iz Dinama prešao u Rennes, Lovro Majer mogao bi napraviti još i veći transfer, javlja L'Equipe. Prema pisanju pouzdanog francuskog medija, Atletico Madrid zainteresiran je hrvatskog reprezentativca, pregovori između dva kluba traju već neko vrijeme i ako sve prođe po planu, Lovro Majer bi ovih dana mogao stići u Madrid i potpisati ugovor sa slavnim španjolskim klubom. Njegov agent Andy Bara nije bio dostupan, ali poznavajući njegove dobre relacije u klubu iz Madrida za koji igraju igrači iz njegove agencije Alvaro Morata i Ivo Grbić, sasvim je izvjesno da se tu nešto događa.


Prema nekim informacijama, Atletico Madrid sprema se na prodaju Portugalca Felixa za kojeg ima čvrstu ponudu s Otoka ali samo pod uvjetom ako slome Rennes u pregovorima. Za Majera su spremni ponuditi 40-ak milijuna eura što bi značilo da bi Rennes mogao u samo godinu dana zaraditi oko 28 milijuna eura. Naime, Lovro Majer je stigao u Rennes prošlog ljeta iz Dinama za 12 milijuna eura, a u prvoj sezoni u Ligue 1, ostvario je 'double-double' učinak od 11 golova i 13 asistencija. Oduševio je francuske analitičare, ustalio se u hrvatskoj reprezentaciji, a prije nekoliko mjeseci čak ga se dovodilo i u kontekst prelaska u PSG.

Majer je u aktualnoj sezoni startao u prve dvije utakmice prvenstva protiv Lorienta i Monaca, a pobjedu nad Ajacciom propustio je zbog ozlijede. Sada bi mogao prijeći u redove jednog od najboljih klubova svijeta i igrati Ligu prvaka, možda i protiv svog bivšeg kluba na Maksimiru.



Tagovi

Lovro MajerRennesAtletico Madrid

Ostale Vijesti