Matija Habljak/PIXSELL
Matija Habljak/PIXSELL

Lovro Majer za Germanijak: "Slomljen mi je nos, ali reprezentacija nije upitna"

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 23.08.22. | 11:16

Hrvatski veznjak tijekom treninga je iz jednog duela izašao s lomom nosa. Preskočit će vjerojatno subotnju utakmicu nakon koje se vraća s maskom na licu

Lovre Majera nije bilo u kadru utakmice njegova Rennesa protiv Ajaccia u nedjelju. Naime, hrvatski reprezentativac “popio” je lakat na treningu u tjednu koji je prethodio utakmici i pobjedu svojih suigrača (2-1) ispratio je putem televizije.

“A ništa, dogodi se”, javio se dobro raspoloženi Majer.

“Bila je klasična situacija na treningu, neki duel i lakat u glavu. I to je to”, opisao je kratko Majer koji je odmah otišao u bolnicu na namještanje nosne kosti. Dobio je zaštitni povez i obavezno mirovanje.

“Odmah su mi poravnali, bilo je bolno ali nisam imao izbora. Dobio sam povez koji me štiti, u četvrtak bih ga trebao skinuti i vraćam se treninzima”.

Pred Rennesom je dvoboj s Lensom u subotu.

“Nisam siguran da ću biti u kadru, ali moguće je. Kako bilo, za onu iduću ću biti spreman. Dobit ću masku i idemo dalje”, optimističan je Lovro Majer. Na pitanje hoće li biti spreman za rujanske dvoboje reprezentacije koja ima domaćinstvo Danskoj u Maksimiru pa gostovanje kod Austrije u Beču, Lovro Majer jasno je poručio:

“Nema šanse da to propustim. Bit ću spreman”.


Tagovi

Lovro MajerRennesHrvatska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti