Reuters
Reuters

Frankfurt spreman na rastanak: Jakić na izlaznim vratima

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 15.11.23. | 08:22

Na zimu bi njegove muke na Majni napokon trebale biti okončane

Eintracht Frankfurt je spreman na zimu pustiti jednog ili dva igrača, jasno, uz odgovarajuće ponude. Prema informacijama Bilda, jedan od onih koji su na izlaznim vratima je i hrvatski veznjak Kristijan Jakić. Brončani Vatreni je nakon oporavka od ozljede koja ga je mučila dugo vremena, kod trenera Dina Toppmöllera igrao vrlo sporednu ulogu i prema njemačkom listu - ima odriješene ruke za odlazak gdje god želi.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

No Jakić još uvijek ima važeći ugovor do 2026. godine tako da su i posudba, ali i prodaja moguće opcije. Čini se da mu Eintracht ne postavlja nikakve prepreke. Ljetos se govorilo kako je želja VfB Stuttgarta, no nije jasno stoji li i dalje ta ponuda ili će Jakić sreću potražiti u drugim okruženjima.


Kandidati za zimski oproštaj, navodi Bild, su i napadač Lucas Alario (31, ugovor do 2025.) te veznjak Jens Petter Hauge (24, ugovor do 2026.).

Član uprave Markus Krösche želi “dobiti kontinuitet u momčadi”. Naime, 43-godišnjak je za Frankfurter Rundschau objasnio da su željeli “držati momčad na okupu dvije, tri, četiri godine, ali trenutno sedma momčad tablici, ipak žele napredak. "Želimo biti u gornjoj trećini", dodao je Krösche. (eg)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

BundesligaKristijan JakićEintracht FrankfurtZimski prijelazni rok

Ostale Vijesti