Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Germanijak doznaje: Nakon što je ostao bez titule, Stipić dobio otkaz u Rigi

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 14.11.23. | 20:34

Osim hrvatskog trenera, odlazi i cijeli stručni stožer

"Poći će po zlu sve što može", glasio bi popularni Murphyjev zakon, a kojeg je ovih dana na svojoj koži osjetio i hrvatski trener Tomislav Stipić. Naime, nakon što je ispustio titulu u posljednjem kolu latvijskog prvenstva, ali i plaćeno putovanje u Dubai - na koje bi njega i momčad vodili poslodavci Rige u slučaju trijumfa - hrvatskom treneru su pokazana i izlazna vrata kluba, doznaje Germanijak.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Epilog je to dramatične završnice prvenstva u kojemu su se za naslov borili Stipićeva Riga FC i RFS u kojemu je klub hrvatskog stručnjaka remizirao s Valmiereom, dok je RFS, također klub iz Rige, pogotkom Ikaunieksa u 77. minuti iz jedanaesterca, osigurao minimalnu pobjedu, a u konačnici i naslov prvaka.

Riga je odigrala tek 1-1 nakon što je domaća Valmiera povela u 60. minuti golom Senegalca Ndoyea. Gosti su uspjeli postići tek pogodak za izjednačenje, a kojeg je zabio Kostarikanac Contreras.

Inače, Riga čeka na naslov od 2000. godine, a u novi pokušaj naredne sezone će krenuti i s novim trenerom, čije ime još nije poznato, a kao utjeha klubu ostaje osvojeni Kup. (al, pz)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Tomislav StipićRiga

Ostale Vijesti