Energetik ne ispušta fenjer

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 14.05.20. | 11:07

Gosti danas idu po sva tri boda, no manje golova je možda najizglednija opcija…

Nogomet se polako, ali sigurno vraća na sportsku mapu svijeta. No, dok mnoge zemlje tek najavljuju nastavak prvenstava u Turkmenistanu se ono igra bez prekida. Danas je na rasporedu utakmica osmog kola u kojoj fenjeraš Energetik dočekuje solidan Kopetdag Asgabat.

NOGOMETNI TIP |15:00| Energetik – Kopetdag Asgabat

Energetik se u prvih sedam kola iskristalizirao kao jedna od lošijih ekipa tamošnjeg prvenstva. Do sad su uspjeli osvojiti pet bodova, što im je dosta za zadnje mjesto. No, s današnjim dobrim rezultatom fenjer bi mogli prepustiti Merwu i Nebitciju. Kopetdag je trenutno četvrta momčad s 11 bodova, a s eventualnom današnjom pobjedom bi došli na samo dva boda zaostatka za drugim Altynom. U zadnjih deset međusobnih dvoboja Energetik je uzeo tek jednu pobjedu, dok su još dva puta otišli ne poraženi. Podatak koji dovoljno govori o razlici u kvaliteti. Pitanje je samo imaju li gosti dovoljno snage doći do sva tri boda?

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 


Tagovi

kladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti