Josip Regović/PIXSELL
Josip Regović/PIXSELL

Dinko Jeličić: "Igrači su mi u tunelu, ali ne predajem se"

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 09.03.24. | 19:39

Trener Gorice još uvijek je u potrazi za odgovorom kako mentalno podići svoju svlačionicu

Trener Gorice Dinko Jeličić živi teško razdoblje. Novi poraz stigao je od Hajduka u utakmici u kojoj Gorica nije bila niti sjena momčadi iz prvog dijela sezone.

"Čestitam Hajduku na pobjedi. Nemam puno komentara. Žao mi je što tu energiju koju smo pokazali drugo poluvrijeme i gard da napravimo sve da otežamo Hajduku nismo napravili u prvom poluvremenu i samim tim reakcijama kod golova. Tako je kako je i nema se tu što za dodati", rekao je trener Gorice koji je suočen s pitanjem osjeća li se sposobnim podići momčad.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"To je pitanje sa zadnje press konferencije. Izvlačim maksimum iz sebe. Oni izlaze s ruksakom na leđima i toi ih remeti. Nisam tip koji odustaje. Dok vidim šansu da momčad reagira… Trener mora preuzeti odgovornost za rezultate. I nakon ovakvih utakmica ista pitanja se provlače i u mojoj glavi. Kada ih gledam na treningu i ovo drugo poluvrijeme, ne mogu reći da se nisu bacali na glavu da poprave dojam", kazao je Jeličić i naglasio još jednom:


"Nisam tip koji se predaje. Da se ne mogu bacati, ne bi se bacali cijelo vrijeme. Imaju non stop “pali-gasi” varijante. Uđe se u tunel. Kada se primi gol, krene se s energijom koja fali od početka. Evidentan je psihološki faktor".




Tagovi

HNK GoricaDinko JeličićHajdukHNLHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti