Robert Matić / Hajduk Split
Robert Matić / Hajduk Split

Dambrauskas je protiv Villarreala povukao potez koji dosad nije prakticirao

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 19.08.22. | 08:01

Žuta podmornica brzo je ispalila torpeda kojima je okrenula utakmicu

Na gostovanju kod Villarreala u prvoj utakmici play-offa Hajduk je poražen s 4:2. Poveli su Bijeli u drugoj minuti golom Stipe Biuka kojem je sjajno asistirao Marko Livaja, no Žuta podmornica brzo je ispalila torpeda kojima je okrenula utakmicu.

Villarrealu se teško zabija, a još teže brani od njihovih naleta koji često nađu put do mreže. Bio je Villarreal sinoć bolji, a Livaja nakon asistencije nije imao svoj dan. Uvukla se nervoza u igru, dobio je žuti karton, a potom i zabio autogol.

Nije ga išlo u Valenciji kako smo navikli gledati pa se Valdas Dambrauskas odlučio na potez koji nismo dosad vidjeli. Zamijenio ga je u 79. minuti kad je u igru poslao Nikolu Kalinića, a on za dvije minute na terenu izborio jedanaesterac kojim su Bijeli smanjili prednost Villarreala za uzvrat.

Bio je to prvi put da Livaja nije odigrao cijeli susret koji je počeo od prve minute u Dambrauskasovom mandatu. Litavski trener ga je koristio 90 minuta u gotovo svim susretima, osim protiv Dinama u zadnjem kolu prošle sezone. Tad je Livaja ušao posljednjih pola sata i zabio gol u porazu od 3:1. (km)


Tagovi

Marko LivajaValdas DambrauskasNikola KalinićVillarrealHajduk

Ostale Vijesti