Borna Jaksic/PIXSELL
Borna Jaksic/PIXSELL

Zekić: “Nadam se da će Matković, agenti i roditelji shvatiti da mu je najbolje ovdje”

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 04.05.24. | 22:16

Trener Osijeka nije skidao osmijeh s lica nakon odlične partije njegovih igrača protiv Lokomotive

Zoran Zekić nije niti pokušao sakriti oduševljenje nakon odlične predstave Osijeka i bijega na četiri boda od Lokomotive.

“Jako dugo nismo dobili doma. Imao sam dobar osjećaj, napokon je leglo na svoje mjesto. Imamo dobru atmosferu. Lokomotiva zaslužuje sve pohvale za sve do sada a mi moramo ponavljati sve ovo”, rekao je Zekić u uvodu pa ponovio koliko je mladih igrača pod njegovim vodstvom dobilo priliku.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

“To je naše veliko veselje. Volio bih da igramo nogomet iz doba Roberta Špehara kada sam bio na klupi, ali za neke stvari treba vremena. Uživao sam u svemu. Hvala igračima, ljudima iz kluba na podršci, Kohorti i cijelom stadionu. Opus Arena bila je što treba biti. Sinergija s navijačima nas treba činiti jačim”.Izgubili smo to u zadnje vrijeme, ali dobili smo snagu da se vratimo na kolosijek. Loksa ima lakši raspored, mi imamo tri derbija do kraja ali to me raduje jer mislim da smo u takvim trenucima najbolji".


Osvrnuo se trener Osijeka na Antona Matkovića.

“Prati ga Sveti Ante. Igra fantastičan nogomet. Nije svjestan svoje kvalitete i snage. Zaslužio je ovo. Svaki dan se potrudimo da mu kažemo da ima puno stvari za popraviti. Dobro je odgojen, profesionalac. Žurili smo s prodajama prošlih godina. Nadam se da će Antun, njegovi agenti i roditelji shvatiti da je najbolje da nastavi ovdje".

Mierez?

“Razgovarao sam s njim. Pitao sam ga je l' može zamisliti veću ljubav i podršku nego ovdje. Zna da smo uz njega 200 posto. Kad si u zenitu, kad si najbolji onda razmišljaš da bi išao dalje po bolje novce. Na kraju krajeva, ako nije neka razlika - ovo je njegov grad. Ima puno detalja, Boto će odraditi razgovore a uvjeren sam da će biti dobro”, zaključio je Zekić.



Tagovi

Zoran ZekićNK OsijekHNLLokomotiva Zagreb

Ostale Vijesti