Damir Spehar/PIXSELL
Damir Spehar/PIXSELL

Dobre vijesti iz Gorice: Mladi branič stabilno, ali mora na operaciju lica

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 04.05.24. | 20:50

Nesretni sudar imao je nakon tek 100 serniorskih minuta.

Mladi branič Gorice Đuro Giulio Đekić (18) teško je stradao u sudaru sa suigračem Ivanom Banićem. Vratar Gorice je u današnjem 1-4 porazu od Slaven Belupa slučajno koljenom nokautirao mladog braniča koji je neko vrijeme bio u nesvijesti. No, medicinska služba ga je brzo osvijestila, a kasnije dijagnostiricrala višestruki prijelom kostiju lica zbog čega će propustiti ostatak sezone. Srećom, spriječena je veća tragedija.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Đekić stabilno, čeka ga operacija. Nakon što je obavio pretrage u Općoj bolnici u Koprivnici, gdje je utvrđen višestruki prijelom facijalne kosti, prijelom arkade i potres mozga, Đuro-Giulio Đekić će danas biti prevezen u Kliničku bolnicu Dubrava gdje bi sutra trebao biti operiran. Đeka, želimo ti brz i uspješan oporavak", poručili su iz Gorice.

Đekić je mladi bek koji je igrao u nižim uzrastima Velebita, Dinama, Lokomotive i Gorice za čije je seniore debitirao prošlo kolo protiv Osijeka. Nesretna ozljeda mu se dogodila već nakon 100 seniorskih minuta. Đekić je član U19 reprezentacije Srbije, a i redakcija Germanijaka mu želi što brži oporavak.





Tagovi

Đuro Giulio ĐekićHNK GoricaSlaven BelupoHrvatska nogometna ligaHNL

Ostale Vijesti