Bivši prvak s Leicesterom ponovno dobio otkaz u Premiershipu

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 28.02.19. | 17:55

Propala sezona kluba iz Londona.

Fulham muku muči ove sezone.

Nakon što su se vratili u elitni rang engleskog nogometa, londonski klub iz kvarta po kojemu je dobio ime, u igrački kadar uložili su ogromne novce. Dovedeni su veznjak Jean Michael Seri za 30 milijuna eura, Andre Zambo Anguissa iz Marseilla pristigao je za pet milijuna manje, dok je napadač Aleksandar Mitrović za 20 milijuna došao iz Newcastlea.

Nije to sve. Za gotovo 17 milijuna eura došao je i stoper Alfie Mawson iz Swanseaja, a na posudbu je stigao i Andre Schurrle iz Borussije Dortmund. Ipak, ništa nije pomoglo da klub sa Craven Cottagea da otkaz strategu Slaviši Jokanoviću u studenom minule godine.

Trenersku palicu preuzeo je Claudio Ranieri, a ni Ryan Babel koji je doveden ove zime, nije mogao ništa napraviti u sterilnoj i bezidojnoj momčadi Fulhama. Nakon što su u srijedu poraženi od Southamptona 2:0 – što im je bio četvrti uzastopni poraz – Fulham je otpustio i drugog trenera ove sezone.

Stručnjak koji je predvodio Leicester do senzacionalnog naslova prvaka u Premiershipu 2016. godine, postao je drugi čovjek koji je dobio 'pedalu' s klupe Fulhama. Crno im se piše, jer osim što nema viziju za budućnost, ostanak u elitnom rangu im je sve dalje. Trenutno se nalaze na pretposljednjem mjestu sa 17 bodova, odnosno 10 manje od Southamptona koji je prvi iznad crte za ispadanje.

Privremeno će mjesto trenera preuzeti bivši nogometaš Tottenhama, Chelseaja, West Hama i Fulhama, Scott Parker.

(Foto: Reuters)


Tagovi

Claudio Ranieri

Ostale Vijesti