BET INFO: Anderlecht pobjedom radi korak prema naslovu, a mi dižemo tečaj u happy houru

Vrijeme Čitanja: 3min | ned. 09.04.17. | 12:24

Domaći nisu izgubili na svom stadionu četiri mjeseca, Gent pak ne voli gostovanja.

Počelo je doigravanje za prvaka Belgije u kojem je Anderlecht u odličnoj poziciji i trenutno ima četiri boda prednosti ispred Club Bruggea. Regularni dio sezone završili su na prvom mjestu, dok je njihov današnji protivnik Gent bio četvrti s 11 bodova zaostatka za njima. Kvalitetno Anderlecht igra i u Europa ligi gdje su se plasirali u četvrtfinale, dok iste sreće nije bio i njihov današnji protivnik Gent koji je ispao od također belgijskog Genka.

Anderlechtu je naslov izuzetno važan zbog Lige prvaka, ali nekako teško je ove sezone zamisliti nekog drugog na vrhu Jupiler lige. Jedino im je Club Brugge konkurent, ali i oni su poraženi prošlo kolo, upravo od Genta pa je ova utakmica samim time i važnija. Na domaćem su terenu neprikosnoveni ove sezone, izgubili su tek jednom na svom stadionu tokom cijelog prvenstva.

Daleko su najefikasnija momčad u ligi, postigli su 67 golova tokom regularnog dijela, čak 11 više od Club Bruggea koji je na drugom mjestu u tom segmentu. U njihovim redovima igra trenutno najbolji strijelac lige Poljak Lukasz Teodorczyk koji na kontu ima već 20 golova. Uz njega glavnu riječ vode iznimno talentirani mladi veznjak Youri Tielemans koji uz 12 pogodaka ima i 8 asistencija ove sezone te krilo Sofiane Hanni koji je pak uz 8 golova podijelio i 10 asistencija. Uglavnom, to je kostur momčadi, tri krucijalna igrača.

Gent je s druge strane u ligi u odličnoj formi, ali poljuljalo ih je ispadanje od Genka u Europa ligi. Ipak, još uvijek imaju šanse stići do pozicija koje vode u Ligu prvaka, nisu daleko i motiva im ne bi trebalo nedostajati. Ove sezone nisu porazili Anderlecht u dvije međusobne utakmice, no na ovom su stadionu na samom početku sezone izvukli remi. Krajem godine poraženi su na svojem stadionu.

Gent ne voli gostovanja i na njima rijetko pobjeđuje, pa čak i u domaćoj ligi. Slavili su u samo dvije od 15 odigranih gostujućih utakmica ove sezone što dovoljno govori. Tipična su domaćinska ekipa koja kod kuće osvaja veliku većinu svojih bodova. U njihovim redovima brani bivši golman Hajduka i naš reprezentativac Lovre Kalinić koji bi s obzirom na snagu i tehničku potkovanost napada Anderlechta danas mogao imati jako puno posla.

Anderlecht je posljednji put kod kuće izgubio početkom prosinca u Europa ligi što dovoljno govori. Obje su momčadi efikasne, i kod obje je samo šest utakmica ove sezone završilo na manje od dva pogotka pa i danas očekujemo raspoložene strijelce s obje strane. Također što se tiče golgeterske forme obje su ekipe u odličnom ritmu, a dovoljno je i reći da su dvije međusobne utakmice završavale rezultatima 2:2 i 2:3.

Razlog navođenju statistike oko golova je naš današnji prijedlog oko ove utakmice. Golove očekujemo i bez obzira na rasplet oko ishoda, no savjetujemo vam da podebljate tečaj spajanjem ishoda s golovima. Anderlecht je kod kuće nesavladiv i predviđamo njihovu pobjedu u efikasnoj utakmici kakve su tradicionalno sve između ovih protivnika. Gent ipak nije na razini današnjeg domaćina i to će se potvrditi. Trenutni tečaj na 'jedinicu' i 2+ golova je 2,10, a ako ovu igru uplatite u razdoblju od 16 do 18 sati mi dižemo tečaj na 2,40. Kladiti se možete na OVOM linku.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

 


Tagovi

bet analizabet info

Ostale Vijesti