Action images
Action images

Benković neće dugo biti među Lisicama: Klub ga šalje na novu posudbu, vraća se u staro jato

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 08.01.21. | 15:18

Engleski mediji pišu kako bi cijeli posao trebao biti zgotovljen u do kraja tjedna.

Nakon što je proljetni dio prošle sezone odradio na jako visokoj razini u Bristol Cityju, čelni ljudi Leicestera odlučili su kako bi za Filipa Benkovića bilo najbolje da i ovu sezonu provede u istom rangu engleskog nogometa. Na početku sezone klub ga je poslao na jednogodišnju posudbu u Cardiff City, ali budući da se 'Big Ben' nije najbolje snašao u Walesu, iz kluba su ranije od prethodno dogovorenog odlučili prekinuti posudbu te ga vratitiu svoje redove.

Doduše, Benković nije vraćen kako bi odmah postao dio prve momčadi i jedan od kandidata za mjesto centralnog braniča, već su ga Lisice vratile samo kako bi ga ponovno mogle poslati na posudu. Naravno, ovaj put u klub u kojem će imati veću minutažu.

Engleskim medijima nije dugo trebalo da saznaju s kojim klubom Leicester planira novu suradnju glede nekadašnjeg braniča Dinama, a prema njihovim informacijama radi se o škotksom velikanu Celticu.

24-godišnji branič je u ljeto 2018. godine iz Dinama stigao u Leicester za 14,5 milijuna eura. Iako je doveden kao veliko pojačanje, zasad je za prvu momčad odigrao tek dvije utakmice - jednu u FA kupu, drugu u EFL kupu.



Tagovi

CelticFilip BenkovićLeicestertransferi

Ostale Vijesti