Barca nije jedina – skauti renomiranih europskih klubova dolaze na Poljud

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 02.04.19. | 11:01

U srijedu se igra treći ovosezonski najveći hrvatski derbi.

S početkom do 19 sati u srijedu počinje utakmica Hajduka i Dinama. Na splitskom Poljudu snage će odmjeriti dva najveća hrvatska kluba, a prvoplasirani Modri dolaze po potvrdu obrane naslova prvaka, koja je praktički već upisana u klupske almanahe. Međutim, Bili se bore za plasman u kvalifikacije za Europsku ligu, a odlična proljetna forma veliki im je zalog za optimizam.

ODIGRAJ Hajduk – Dinamo

> Dinamovi igrači spavali u kućama navijača Hajduka, prvi derbi omogućio bus ZET-a i vojne gume!

Osim toga, zalog momčadi Siniše Oreščanina je i odlična igra mladih pulena iz nogometne akademije koji polako stasavaju pod novim trenerom, koji ih je vodio i u B momčadi dalmatinskog ponosa. Za Dinamove mladiće već odavno znamo, a znaju i brojni renomirani europski klubovi, a svoj dolazak na sutrašnju utakmicu najavilo je nekoliko klubova Starog kontinenta.

> Dvije velike dileme Bjelice i Oreščanina uoči derbija (GRAFIKA)

S jedne strane Darko Nejašmić, (prodani) Ante Palaversa, kapetan Josip Juranović, njegov imenjak Posavec i najveći eksponat Domagoj Bradarić – kojega dolazi gledati Barcelona – bit će u prvom planu Hajdukovog 'izloga'. Na suprotnoj, najviše će pažnje svakako zaokupiti Dani Olmo, a tu su i Ivan Šunjić, Dominik Livaković i Amer Gojak.

> Dalić otima Danija Olma zabrinutim Španjolcima

Kako prenose Sportske novosti, svoje predstavnike na Poljudu najavili su brojni klubovi, a to su Lille, Anderlecht, Nice, Real Sociedad te Sampdoria, Slavia Prag, Norwich i bečka Austria.

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Darko NejašmićDomagoj BradarićJosip JuranovićJosip PosavecJairoMijo CaktašStanko JurićAnte PalaversaDominik LivakovićNenad BjelicaIvan ŠunjićNikola MoroAmer GojakDani OlmoSiniša Oreščanin

Ostale Vijesti