Kirby Lee-USA TODAY Sports
Kirby Lee-USA TODAY Sports

Shaq želi razgovarati s drugim najbogatijim čovjekom na svijetu oko kupnje bivšeg mu kluba!

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 02.10.22. | 08:00

U trenutnom rosteru njegove potencijalne momčadi nalazi se i hrvatski reprezentativac.

Koliko je svojevremeno bio dominantan na parketu, toliko je danas dominantan u davanju izjava. Shaq je jedan od onih ljudi čije se prezime ne treba istakuti kako bi se odmah znalo o kome je riječ. Jedan je ‘Big Diesel’, bio je i ostao ‘unikat’, ali izgleda kako bi njegovih izjava ubuduće moglo biti manje nego inače i da će ekipa ‘NBA on TNT’ uskoro morati potražiti njegovu zamjenu.

Naime, u razgovoru za TMZ, Shaquille O’Neal je istaknuo kako planira razgovarati s vlasnikom Amazona i drugim najbogatijim čovjekom na svijetu, Jeffom Bezosom, oko potencijale kupnje njegovog bivšeg kluba Phoenix Sunsa! Podsjetimo, Shaq je dvije sezone proveo u Arizoni te smatra kako bi se s Jeffom Bezosom bilo pametno ujediniti. Obojica su, pojedinačno, bili zainteresirani za kupnju poznate NBA franšize i u nju dovesti prvi trofej Larryja O’Briena.

“Nitko se ne može natjecati s velikim Jeffom i njegovom čekovnom knjižicom. Znate što, baš sam ovih dana naručio 50 paketa s Amazona tako da znam da znam da ima neki novac na putu”, kroz smijeh je rekao Shaq pa se onda uozbiljio i poručio:

“Ako me želi uza se, ja sam spreman, rado bih razgovarao s njim”, dodao je jedan od najboljih centar svih vremena čiji se neto vrijednost procjenjuje na oko 400 milijuna dolara.

Inače, sadašnji vlasnik Phoenixa je Robert Saver, 60-godišnji američki biznismen koji je prije šest godina kupio i španjolskog prvoligaša Mallorcu. Saver je imao ružne rasističke izjave koje su dospijele u javnost zbog čega ga je NBA liga kaznila maksimalnom kaznom od 10 milijuna dolara te ga suspendirala na godinu dana od dolaska na NBA i WNBA utakmica, čak i onih koje igraju njegove momčadi. Zbog svega navedenog, Saver je odlučio prodati klub, a izgleda kako su Jeff Bezos i Shaq ozbiljni kandidati da postanu novi šefovi Dariju Šariću, Chrisu Paulu, Davinu Bookeru i ostalima.(I.A.S.)


Tagovi

Phoenix SunsShaquille O'Neal

Ostale Vijesti