USA TODAY Sports/action Images
USA TODAY Sports/action Images

Bogdanović dobar u slavlju Jazzera, Šarić gotovo nevidljiv u porazu Sunsa

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 25.03.21. | 09:03

Zapažene partije Zubca i Šamanića.

Noćas je diljem SAD-a odigrano 11 susreta najjače košarkaške lige svijeta.

Utah Jazz su na svom parketu slavili protiv Brooklyn Netsa rezultatom 118:88.

Gosti su u Salt Lake City stigli bez Kyrie Irvinga, Jamesa Hardena i Kevina Duranta čime su Jazzerima postali lagan zalogaj.

Domaćine je do pobjede vodio Donovan Mittchell s 27 koševa, a veliku pomoć je imao u našem Bojanu Bogdanoviću koji je ubacio 18 koševa uz po tri skoka i asistencije. Kod poraženih prvo ime bio je Johnson sa 23 ubačaja i 15 uhvaćenih lopti.

Sažetak susreta pogledajte OVDJE.

Phoenix Sunsi su nakon tri vezane pobjede upisali poraz na gostovanju u Orlandu rezultatom 112:111.

Magice je u napetom susretu do pobjede vodio Nikola Vučević s 27 koševa i 14 skokova, dok su kod poraženih najbolji bili Booker s 25 i Paul s 23 ubačaja. Naš Dario Šarić nije imao večer za pamćenje, malo više od 14 minuta na parketu upisao je 4 koša i pet skokova.

Milwaukee Bucksi su u svom Fiserv Forumu slavili protiv Boston Celticsa rezultatom 121:119.

Domaćini su već do poluvremena pobjegli na dvocifrenu razliku, koja se u trećoj četvrtini popela do čak +25. Nakon toga je uslijedilo očekivano opuštanje Bucksa pa se utakmica u samom finišu i zakuhala, no bodovi su u konačnici zasluženo ostali kod domaćina.

Buckse su do trijumfa predvodili Middleton s 27 koševa i 13 skokova, Portis s 21 ubačajem, dok je Giannis ovoga puta imao slabiju večer s tek 13 koševa, ali i osam skokova te sedam asistencija. Kod poraženih najistaknutiji su bili Brown s 24 i Walker s 23 ubačaja.

Los Angeles Clippersi su pobijedili San Antonio Spurse rezultatom 134:101. Leonard je bio prvo ime susreta s 25 koševa i sedam skokova, dok je naš Ivica Zubac za malo više od 32 minute na parketu ubacio 14 koševa, bez promašaja iz igre, čemu je pridodao i osam uhvaćenih lopti. Kod domaćina prvo ime susreta bio je Morris s 20 koševa, dodajmo kako je Luka Šamanić odigrao dobru partiju ubacivši 14 koševa uz uhvaćene četiri lopte.



Ostale Vijesti