West Ham ide dalje

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 22.09.20. | 08:12

Kvaliteta je na strani domaćina.

NOGOMETNI TIP |20:30| West Ham – Hull (West Ham će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 gola, tip 1 i 2+, tečaj 1,50)

Još jedan dvoboj Liga kupa ovaj puta nam donosi okršaj premijerligaša West Hama i Hulla, koji je donedavno također bio u eliti, ali je sada skliznuo čak do League One, što predstavlja tek treći razred engleskog klupskog nogometa. No, ako ništa drugo, barem im ide odlično u drugoligaškom društvu jer su na čelnom mjestu s maksimalnim učinkom nakon dva odigrana kola. Dijametralno je suprotan učinak Čekičara, koji su s porazima od Newcastlea i Arsenala otvorili Premiership, dok s, ipak, upisali i jednu pobjedu. Bilo je to u dvoboju protiv Charltona, u prethodnoj rundi Liga kupa. Naš tip je pobjeda West Hama i da ćemo pri tom vidjeti najmanje 2 gola na utakmici.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Action Images)

 


Tagovi

bet vodičbet analizaprijedlozi i tipovikladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti