Zagreb minimalnu pao protiv Flensburga, Stepančić teže ozljeđen

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 11.11.15. | 20:56

U sedmom kolu rukometne Lige prvaka PPD Zagreb je zabilježio svoj četvrti poraz u skupini A na gostovanju kod Flesburga 28:27.

Otvaranje susreta obilježio je sjajni Domagoj Pavlović koji je zabio prvih pet pogodaka hrvatskog predstavnika (5:1). Upravo je on bio najefikasniji u redovima PPD-a u prvom dijelu igre, kojeg je okončao sa šest pogodaka u mreži Nijemaca. Zagreb je na predah otišao s prednošću od 13:12, ali se stvari preokreću odmah u nastavku susreta.

Flensburg odmah dolazi do prednosti 17:15, a sredinom drugog dijela odlaze na 'plus' četiri (21:17). Ipak, momčad Veselina Vujovića posljednjih pet minuta igraju s pogotkom zaostatka, a vrlo vjerojatno najgora vijest po Zagrebaše dolazi dvije minute prije kraja kada se teško ozlijedio Luka Stepančić. Nastradalo je koljeno te je iznesen s terena.

Domaćini do kraja nisu imali problema, preuzeli su kontrolu te su ostvarili svoju petu pobjedu.

Kod Zagreba najefikasniji su bili Domagoj Pavlović s devet i Luka Stepančić sa šest golova, dok je Flensburg predvodio Kentin Mahe s osam pogodaka.

Nakon sedam odigranih kola PPD Zagreb ima tri pobjede, slavio je protiv Kiela, Pivovarne Laško i Wisle, te četiri poraza, od Veszprema, PSG-a, Bešiktaša i danas Flensburga.

(Foto: Pixsell)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

PPD ZagrebFlensburgLuka StepančićEHF Liga prvaka

Ostale Vijesti