Vujović: Očekivali smo tvrdu utakmicu, važnost je sputala moje igrače

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 17.10.15. | 22:31

Veselin Vujović nije skrivao zadovoljstvo nakon sjajne pobjede PPD Zagreba protiv Wisle.

Još jednom su gledatelji u Areni Zagreb gledali zanimljivu i čvrstu utakmicu. Izmjenjivale su se momčadi u vodstvu, i PPD Zagreb i Wisla imali svojih dobrih dionica kao i crnih rupa, a na kraju su bodovi ostali u Zagrebu. Trener Veselin Vujović isprobavao je mnoštvo različitih kombinacija i na kraju našao pravu kombinaciju za pobjedu.

Mi smo predvidjeli ovako tešku pobjedu. Ipak je važnost utakmice sputala moje igrače. Drago mi je da smo na kraju pobijedili i to s četiri razlike jer će u ovoj skupini možda odlučivati gol-razlika“, rekao je trener Zagreba za HRT nakon utakmice.

Imao je Vujović i zamjerke na igru svoje momčadi.

„Nismo bili na opnom nivou obrane, agresivnosti i želje, ali su nas večeras neke druge stvari pokrile. Treba istaknuti publiku koja je ponovo pokazala da je uz svoj Zagreb i zahvaljujem im se na podršci“, rekao je trener Zagreba.

Luka Stepančić je s osam golova bio najefikasniji igrač Zagreba.

„Pokazali smo karakter, ono što nas krasi zadnje dvije godine. Ušli smo u utakmici u grču, ali smo se u drugom poluvremenu dignuli. Krenulo nas je u napadu, otvorilo se s vanjskih pozicija, a u obrani smo odigrali kako znamo i zatvorili Poljake“, rekao je Stepančić za HRT.

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Veselin VujovićLuka StepančićPPD ZagrebWisla Plock

Ostale Vijesti