Vardar je spašen: Stigao novi vlasnik, Karačić predvodi listu mogućih pojačanja

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 08.05.20. | 13:50

Odlične vijesti iz Skopja.

Najgore je ipak izbjegnuto. Dvostruki europski prvak Vardar izbjeći će totalni kolaps i bankrot u koji je nemilice plovio nakon što je Sergej Samsonenko zatvorio novčanik kojim je hranio aktualnog prvaka Europe. Klub će preuzeti Mihalo Mihajlovski, od kojeg je Samsonenko kupio Vardar prije sedam godina.

Makedonski mediji pišu kako to znači da stožerni igrači poput Čupića, Dibirova, Kalarasha i Dissingera mogu ostati, no trebaju postići dogovor s novim-starim vlasnikom. 

Isto tako, najavljuju se i nova pojačanja, a dok jednom svane, drugom obično smrkne. Tako je predsjednik Kielcea najavio rezanje plaća jer će budžet biti duplo manji nego ove sezone. Očekuje se kako će netko od najskupljeg terceta Karačić, Dujshebaev i Wolff napustiti Halu Legionow.

Navodno je najbliži odlasku hrvatski reprezentativac Igor Karačić, koji bi se prema pisanju makedonskih medija trebao vratiti u Vardar. Makedonski ponos je posebna priča, klub koji je zahvatila financijska kriza i bez COVID-a 19, ne prestaje iznenađivati iz sezone u sezonu. Prvo se popnu na vrh Europe pa se počnu raspadati, da bi opet stvarali megamomčad.

Karačić je u prethodnom mandatu u Skopju proveo sedam godina i osvojio sve što se moglo, a njegov povratak bi i te kako odjeknuo, ne samo u gradu na obalama Vardara, već i u cijeloj rukometnoj Europi.  Navodno su pregovori s novom upravom makedonskog kluba uznapredovali te se u skorašnjoj budućnosti očekuje i sama realizacija, no prve se čeka zeleno svjetlo iz Poljske.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)


Tagovi

VardarIgor Karačić

Ostale Vijesti