Usprkos koronavirusu, bivši Kauboj koji je igrao na tri SP-a sutra igra službenu utakmicu

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 27.03.20. | 14:40

Za njega nema pauze.

Iako je pandemija koronavirusa potpuno zaustavila sportska događanja, neke se lige još uvijek uspijevaju oduprijeti ovoj opasnoj zaraznoj bolesti. Tako je u Bjelorusiji sutra dan kao i svaka druga subota - igrat će se nogomet, košarka, rukomet, hokej. 

Jedina preostala država u Europi koja nije otkazala natjecanja održat će i redovno rukometno kolo, a tamo ćemo pratiti dvoboj Meškov Bresta. Najbolja momčad Bjelorusije gostuje kod SKA Minska. Veliki je to derbi jer se radi o jedine dvije ozbiljne momčadi, koje i dijele prvo mjesto na ljestvici s 42 boda. Doduše, SKA je odigrao i dvije utakmice više. 

U ovom ćemo dvoboju imati i dva hrvatska rukometaša i to oba poznata imena. Prvi je srednji vanjski Sandro Obranović, 28-godišnjak kojeg pamtimo po odličnim igrama za PPD Zagreb, Pick Szeged i Chambery. Obranović je u prošlosti povremeno bio u kadru reprezentacije, ali nije se nijednom uspio nametnuti kao ozbiljnija opcija za velika natjecanja. Konkurencija je na njegovoj poziciji ipak prilično paklena. 

Drugi Hrvat koji će sutra od 13 sati u vatru je golman Ivan Pešić. Sada već 31-godišnjak na tri je Svjetska prvenstva branio boje Hrvatske. Iz 2009. godine ima srebrnu medalju, a član je momčadi bio i na prvenstvima 2011. te 2017. godine. Također je dio momčadi bio i na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru 2016. godine, kada smo ispali u četvrtfinalu te na Europskom prvenstvu u Hrvatskoj 2018. godine, gdje su Kauboji stigli do petog mjesta. 

Iako je na pet velikih natjecanja bio član reprezentacije, za ovogodišnje Europsko prvenstvo Pešić nije bio u kombinacijama, pa čak niti na širem popisu. 

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Pixsell)


Tagovi

hrvatska rukometna reprezentacijaIvan Pešić

Ostale Vijesti