Stepančiću i Flensburg poželio brz oporavak: Nije mi lako, ali okrećem se Riju, to je realnost

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 13.11.15. | 09:04

Desni vanjski hrvatske rukometne reprezentacije i PPD Zagreba Luka Stepančić neće po dobrome pamtiti gostovanje kod Flensburga u Ligi prvaka.

Po povratku sa gostovanja u Njemačkoj obavljeni su pregledi i magnetska rezonanca, koja je utvrdila puknuće prednjih križnih ligamenata desnog koljena.

Težak udarac za PPD Zagreb i Hrvatsku: Stepančić propušta Euro i ostatak sezone!

Puklo je definitivno. Ligamenti, za menisk ćemo vidjeti. Što kako i koliko, vidjet ćemo na dogovoru s dr. Jankovićem, koji će obaviti zahvat sljedećih dana. Šest mjeseci stanke i to je to“, rekao je Stepančić za Sportske novosti.

Kaže, ozljeda koja se nije trebala dogoditi.

Slučajno, promjena pravca i... Je li to premor, dugo putovanje, ne znam. Dva napada prije toga sam krivo stao, a ovo je bilo finale. U Umagu sam imao problem s drugom nogom. Žao mi je što sam se na ovaj način oprostio od Zagreba. Mislim da smo igrali dobro, bili na dobrom putu, siguran sam da će dečki nastaviti tako. Od danas sam im podrška s tribina“, istaknuo je veliki adut hrvatskog prvaka, koji u sljedećoj sezoni nositi dres PSG-a i ovo mu je bio oproštaj od Zagreba.

A njegova teška ozljeda nije samo veliki udarac Zagrebu nego i hrvatskoj reprezentaciji koju u siječnju očekuje nastup na Europskom prvenstvu u Poljskoj.

Prvo sada moram srediti glavu nakon ovoga. Nije jednostavno ali nisam niti prvi kojem se tako nešto dogodilo. I onda srediti koljeno, raditi i spremati se za Rio. To je realnost“, zaključio je Stepančić, kojemu je brzi oporavak poželio i Flensburg na svom službenom Facebook profilu.

Nažalost, nema dobrih vijesti iz Zagreba. Luka Stepančić će morati pauzirati šest mjeseci zbog ozljede koljena. Flensburg šalje najbolje želje Luki, da se brzo oporavi“.

(Foto: Pixsell/Facebook)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

PPD ZagrebOstali sportovirukometLuka Stepančić

Ostale Vijesti