Stepančić: Navijači su nas pogurali prema pobjedi

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 11.01.19. | 20:14

Jedna od najboljih reprezentativnih utakmica za desnog vanjskog.

Najbolji pojedinac Hrvatske u pobjedi protiv Islanda bio je Luka Stepančić s 8 golova. Čekali smo s nestrpljenjem što mogu naši desni vanjski, ali Stepančić je briljirao u napadu, dok je Vranković bio odličan u obrani. Reprezentacija je na prvenstvo ispraććena bez velike pompe, ali sada će euforija sigurno porasti.

"Neka svi pričaju što žele, mi znamo svoje uloge u ekipi i koliko možemo. Ja sam formu dobro uhvatio za start prvenstva, znali smo koliko nam je to važna utakmica i logično je da smo na momente bili malo nervozni. Pao nam je veliki teret i puno lakše možemo u nastavak prvenstva." rekao je naš najefikasniji igrač.

Kako se Hrvatska vratila nakon dva velika pada tijekom utakmice?

"Dokazali smo sebi da imamo karakter, nismo pali iako smo dva puta bili u neugodnim situacijama. Nastavili smo igrati svoj sustav i to nas je dovelo do pobjede."

Publika? Igrači su često tražili pomoć publike koja je oduševila navijanjem.

"Pa da, zašto ne kada osjetiš da ti mogu dati atom snage više. Oni su nas pogurali kada smo gubili. Znali smo da će biti naših navijača na tribinama, ali ovo je bilo stvarno fantadtično, od himne pa do kraja." zaključio je Stepančić.

(foto: Pixsell)

 


Tagovi

Luka Stepančićhrvatska rukometna reprezentacijaSvjetsko prvenstvo u rukometu

Ostale Vijesti