Stepančić: Kad je euforija onda je ludnica, ali protiv Češke je trebalo biti više ljudi

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 27.01.18. | 12:19

Naš desni vanjski otvorio je dušu.

Stepančić je briljirao u prvoj utakmici, a turnir je završio s 25 golova uz 68 posto realizacije. PSG-ov desni vanjski potvrdio je kako reprezentacija može računati na njega u godinama koje dolaze. Ipak, u izjavi za Sportske novosti otvorio je dušu i rekao kako se osjeća u vezi Europskog prvenstva.

˝Nova momčad za budućnost treba i mora funkcionirati. Sigurno mi koji smo tu negdje između uz nove igrače koji dolaze moramo preuzeti odgovornost na sebe. Moramo naći adekvatne zamjene za sve koji odlaze iz reprezentacije˝ - rekao je Stepančić pa u nastavku bio puno direktniji i bez dlake na jeziku.

˝ Prazne tribine su bile očekivane, barem za mene. Ne znam kako su drugi dečki očekivali, ali to tako kod nas ide. Kad je euforija, onda je bila ludnica, pogotovo na utakmicama s Francuskom i Norveškom. Istina je da smo podbacili, ali je svejedno protiv Češke trebalo biti više ljudi. Zato baš zahvaljujem svima koji su ipak došli i ova pobjeda je bila za njih, ali i da završimo prvenstvo s pobjedom koja baš za reprezentaciju ne znači puno. Ovakav rezultat je, mislim, naša realnost˝.

Nažalost, ispalo je kako je ispalo, vrijeme se vratiti ne može, no osjećaj je da je publika ostala dužna igračima, a igrači toj istoj publici. Na koncu u ovoj priči nitko nije do kraja zadovoljan, no vrlo je lijepo vidjeti sportaša koji priznaje realno stanje stvari kad se spuste zavjese.

(Foto: Pixsell)

 


Tagovi

hrvatska rukometna reprezentacijaLuka Stepančić

Ostale Vijesti