Službeno: Prvak Europe potpisao hrvatskog reprezentativca

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 17.07.20. | 14:29

Vardar je kompletirao sastav za sljedeću sezonu.

Nakon što su prošlog mjeseca potvrdili ostanak Timura Dibirova, Ivana Čupića, Christiana Dissingera i Gleba Kalarasha, makedonski rukometni prvak Vardar doveo je nekoliko pojačanja.

Tu se u prvom redu ističe legenda europskog rukometa Marko Vujin, koji je nosio dres Veszprema, Kiela i Sportinga. Osim Vujina, doveden je i francuski golman Robin Camtegrel, Patryk Walczak te donedavni igrač PPD Zagreba i povremeni hrvatski reprezetativac Ante Gadža.

Međutim, Makedonci tu nisu planirali stati s dovođenjem Hrvata te su svoje redove pojačali za trećeg, povremenog hrvatskog reprezentativca Lovru Jotića, o čemu smo nedavno pisali, međutim danas je i službeno predstavljen, čime je kompletiran sastav Vardara za narednu sezonu.

Jotić je posljednja dva Svjetska prvenstva bio u rosteru reprezentacije pod vodstvom izbornika Line Červara, iako nije bio na posljednje Europskom prvenstvu igranom u siječnju ove godine.

Dvadesetpetogodišnji Jotić do sad je u karijeri nastupao za Umag, Zamet, Dubravu, Zagreb, Aalborg i prošlu sezonu za Eurofarm Pelister.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Nel Pavletić/Pixsell)

 


Tagovi

EHF Liga prvakaVardarLovro Jotić

Ostale Vijesti