PPD Zagreb potvrdio dva velika pojačanja za sljedeću sezonu

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 30.01.20. | 15:38

Matanović je potvrđen ranije, a slovenski i bh.reprezentativac danas.

Klub je objavio kako je reprezentativac Bosne i Hercegovine Senjamin Burić, trenutno pivot u francuskom Nantesu, potpisao ugovor na dvije godine. Tako da će se po završetku tekuće sezone vratiti u Zagreb. Također, slovenski reprezentativac Žiga Mlakar potpisao je ugovor na dvije godine te će u ljeto stići iz Wisle Plock.

To je već peto potvrđeno pojačanje rukometaša Zagreba ove zime, Božović i Grahovac priključit će se već za sljedeću polusezonu, a uz spomenute Burića i Mlakara, Zagreb će sljedeće sezone pojačati srebrni Kauboj s minulog Eura Vlado Matanović.

„Jako mi je drago što sam karijeru odlučio nastaviti u velikom klubu poput Zagreba. Poznajem trenera i njegov način rada i igre što mi se jako sviđa. Svi u rukometnom svijetu znaju što znači rukometni klub Zagreb jer je zaista jedan veliki klub. U sljedećoj sezoni se nadam velikom broju dobrih utakmica i da ćemo postići dobre rezultate te tako pružiti zadovoljstvo i navijačima kluba jer svakako to i zaslužuju. Poznajem dosta igrača, neki su mi bili i suigrači tako da se nadam da ću se dobro uklopiti u ekipu,“ izjavio je Žiga Mlakar po potpisivanju ugovora za službenu stranicu kluba.

(foto: Pixsell)

 


Tagovi

rukometPPD ZagrebOstali sportoviIzet HajrovićVlado MatanovićŽiga MlakarSenjamin Burić

Ostale Vijesti