Šest poznatih imena odlazi iz Meškova

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 10.05.20. | 17:01

Velika čistka u Bjelorusiji.

Bjeloruski rukometni prvak, Meškov iz Bresta, ostaje bez šestorice igrača iz ovosezonskog sastava.

Iz najmoćnijeg kluba bjeloruskog rukometa odlaze srpski internacionalci Darko Đukić i Nemanja Obradović, Crnogorac Branko Kankaraš, nekadašnja francuska zvijezda kojoj se ozljede uništile karijeru William Acambray, domaća zvijezda Artsiom Kulak i Daniel Andrejev.

Inače, ove smo sezone u Meškovu gledali dva hrvatska igrača, a zasad nema informacija da će napustiti klub. Prvi je srednji vanjski Sandro Obranović, 28-godišnjak kojeg pamtimo po odličnim igrama za PPD Zagreb, Pick Szeged i Chambery. Obranović je u prošlosti povremeno bio u kadru reprezentacije, ali nije se nijednom uspio nametnuti kao ozbiljnija opcija za velika natjecanja. Konkurencija je na njegovoj poziciji ipak prilično paklena.

Drugi Hrvat u kadru Meškova je golman Ivan Pešić. Sada već 31-godišnjak na tri je Svjetska prvenstva branio boje Hrvatske. Iz 2009. godine ima srebrnu medalju, a član je momčadi bio i na prvenstvima 2011. te 2017. godine. Također je dio momčadi bio i na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru 2016. godine, kada smo ispali u četvrtfinalu te na Europskom prvenstvu u Hrvatskoj 2018. godine, gdje su Kauboji stigli do petog mjesta.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Pixsell)

 


Tagovi

Meshkov BrestSEHA liga

Ostale Vijesti