Igor Kralj/PIXSELL
Igor Kralj/PIXSELL

Rukometaš Ante Kuduz odabrao Rumunjsku

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 19.05.22. | 21:22

Član bukureštanskog Dinama u Hrvatskoj nije dobio pravu priliku

Ante Kuduz, rukometaš koji nastupa za bukureštanski Dinamo odlučio je da će nastupati za Rumunjsku, što je potvrdio u razgovoru za Glas Slavonije.

Nakon što je dobio papire, a ponukan odnosom HRS-a koji ga nije vidio u užim reprezentativnim planovima, 27-godišnjak je odlučio da će preko glave navlačiti dres rumunjske rukometne reprezentacije.

„Odluka je već donesena. Zaigrat ću za Rumunjsku“, govori  Kuduz koji je prije dvije sezone bio najbolji strijelac Dinama u Ligi prvaka. U klubu mu je trener Xavi Pascual, ujedno i izbornik Rurmnjske. Za Hrvatsku je, doduše, igrao, ali u utakmicama koje nisu bile od nekog prevelikog značaja. Pa Kuduza tako nije bilo na velikim natjecanjima.

„Najveća želja mi je bila zaigrati za Hrvatsku na velikim natjecanjima. S jedne strane žao mi je što mi je to ostala neispunjena želja. S druge strane je činjenica da nisam dobio pravu priliku, pa s te strane nemam za čim žaliti. Poštujem svačiju odluku, ali u ove tri godine sigurno je bilo prigoda da i ja dobijem koju priliku više“, podvukao je Kuduz.


Tagovi

Ante KuduzHRShrvatska rukometna reprezentacija

Ostale Vijesti