Slavko Midzor/PIXSELL
Slavko Midzor/PIXSELL

Poziv legende se ne odbija: Halil Jaganjac ima novi klub, ali tek od ljeta 2022. godine

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 10.07.21. | 14:14

Potpisan je predugovor s nekadašnjim prvakom Europe.

Halil Jaganjac potpisao je predugovor s poljskim Kielcom, ali će sljedeću sezonu i dalje nositi dres NEXE-a.

Hrvatski reprezentativac je sa svega 18 godina dobio poziv ponajvećeg svjetskog kluba PSG-a, ali se nakon godinu dana provedenih u drugoj momčadi francuskog velikana odlučio na novi transfer pa je tako na poziv Line Červara otišao u Metalug gdje je odradio sezonu iz snova.

Nakon godinu dana u Makedoniji Jaganjac je imao ponude sa svih strana, jedna od njih bila je baš od Kielca, ali se on u konačnici odlučio vratiti u Hrvatsku gdje već tri godine brani boje NEXE-a. Imao je Jaganjac ponudu PPD-a, ali odluka da karijeru nastavi u Našicama u konačnici se pokazala pravom

23-godišnji Riječanin igrao je s Hrvatskom na Mediteranskim igrama u Tarragoni 2018. godine osvojio zlatno odličje, a našao se i na širem popisu reprezentativaca za SP 2019. godine.

Glas Slavonije javlja kako je Kielce ima pravo i ranije aktivirati ugovor te Jaganjca učiniti svojim igračem i prije kraja 21/22. sezone, a u novom klubu Jaganjac će igrati s velikanima kao što su Andreas Wolff, Bjorn Gudjonsson i Igor Karačić.

Sigurno mu je i velika motivacija, ali i pohvala za dosadašnji rad, činjenica da je u Kielce stigao kao velika želja Talanta Dušebajeva, jednog od najboljih igrača svih vremena. Dušebajev je od 2014. godine trener Kielca, a paralelno je još radio kao izbornik Mađarske i Poljske.


Tagovi

Halil JaganjacRK NexeTalant DušebajevKielceRK Vive Kielce

Ostale Vijesti