REUTERS/Kai Pfaffenbach
REUTERS/Kai Pfaffenbach

Počela je prodaja ulaznica za Svjetsko prvenstvo u rukometu, Hrvatska će igrati u Areni Zagreb

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 15.03.24. | 20:00

Ulaznice se mogu kupiti već od 25 eura

Dok se hrvatska muška seniorska reprezentacija u Hannoveru bori za Olimpijske igre u Parizu, u uredima Hrvatskog rukometnog saveza odrađene su sve pripreme za današnje puštanje u prodaju ulaznica za Svjetsko prvenstvo, koje se početkom 2025. godine igra u Hrvatskoj, Danskoj i Norveškoj.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

U prvoj fazi prodaju se ulaznice za utakmice prvog kruga i tzv. Glavnu fazu, za susrete hrvatske reprezentacije koja će biti smještena u Skupinu H. Kupac u jednoj kupovini može kupiti maksimalno četiri ulaznice. I one vrijede za obje utakmice toga dana. Treba podsjetiti da je kupac dužan dati informacije o svim vlasnicima karata. Cijene ulaznica za četiri sektora koji se nalaze u prodaji su sljedeće:

Prvi krug

112 – 1 kat cijene – 70 €

120 – 2 kat cijene – 60 €

312 – 3 kat cijene – 40 €

317 – 4 kat cijene – 25 €

Glavna faza

112 – 1 kat cijene – 90 €

120 – 2 kat cijene – 80 €

312 – 3 kat cijene – 60 €

317 – 4 kat cijene – 40 €

Za sada je riječ o online prodaji karata. Kasnije će se, ukoliko nešto ostane slobodno, prodaja nastaviti na blagajnama dvorana. Link putem kojega možete kupiti karte nalazi se na web stranicama Hrvatskog rukometnog saveza: https://www.ulaznice.hr/web/inspiredbyhandball

Tu je i raspored mjesta po dvoranama, raspored igranja te kako ulaznica izgleda. Požurite, jer hrvatska reprezentacija ne samo da treba vašu podršku, nego je HRS kao organizator dužan dio mjesta ostaviti za Svjetsku rukometnu federaciju, sponzore, goste, ali i navijače reprezentacija koje će nastupati u zagrebačkoj Areni, tako da će karte za nastupe hrvatske reprezentacije brzo planuti.

Podsjećamo, Svjetsko prvenstvo 2025. godine kojem je Hrvatska domaćin zajedno s Danskom i Norveškom od 14. siječnja do 2. veljače 2025., igrat će se u Zagrebu, Varaždinu i Poreču. Hrvatska će utakmice igrati u Areni Zagreb. (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

hrvatska rukometna reprezentacijaulazniceSvjetsko prvenstvo u rukometu

Ostale Vijesti