Slavko Midzor / Pixsell
Slavko Midzor / Pixsell

Počela je prodaja ulaznica za rukometni Euro, očekuje se invazija hrvatskih navijača

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 20.05.23. | 12:07

Prvenstvo se igra u Njemačkoj

Hrvatska muška rukometna reprezentacija prije 10 dana saznala je protivnike na Europskom prvenstvu koje se u siječnju 2024. igra u Njemačkoj. Kauboji će igrati u skupini B u Mannheimu, a protivnici će nam biti Španjolska, Austrija i Rumunjska.

Ždrijeb je to kojim je izbornik Perkovac bio zadovoljan, a kako i ne bi, pogotovo kada se pogleda koje smo sve potencijalne „nagazne mine” izbjegli u drugom i četvrtom jakosnom šeširu.


Velika prednost za Hrvatsku svakako će biti domaći teren na kojem ćemo igrati. Na papiru, dakako, gostujući teren, ali nema sumnje da će brojno hrvatsko iseljeništvo u Njemačkoj ponovno pokupovati većinu kapaciteta dvorane u Mannheimu i upriličiti atmosferu kao da se igra u nekom od hrvatskih gradova.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

U tom kontekstu važno je napomenuti kako je danas počela prodaja ulaznica za prvenstvo. Ukupno je u ponudi oko 400 tisuća karata za cijelo prvenstvo, na kojem će se igrati 65 utakmica. Svi koji žele nabaviti vrijedan papirić, mogu to učiniti putem OVOG linka.

Hrvatska će, kao što smo rekli, svoje utakmice igrati u Mannheimu, u SAP Areni, domu Rhein Neckar Löwena. Kapacitet dvorane je 13,200 mjesta, a cijena dnevne ulaznice (uključuje dvije utakmice), kreće se već od 19 eura.

Podsjetimo, Europsko prvenstvo igra se od 10. do 28. siječnja, a Hrvatska prvi dvoboj igra 12. siječnja protiv Španjolske. (I.M.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

hrvatska rukometna reprezentacijaEuropsko prvenstvo za rukometaše 2024.ulazniceHrvatski navijači

Ostale Vijesti