Slavko Midzor/PIXSELL
Slavko Midzor/PIXSELL

Pešić i ozlijeđen bodri kolege: "Prva utakmica je najteža, neka samo nastave kao jučer"

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 16.01.23. | 14:11

Sezonu iz snova poremetila mu je ozlijeda

Hrvatski vratar Ivan Pešić imao je početak sezone za poželjeti. Donio je Nantesu Superkup i nizao sjajne nastupe na vratima francuskog giganta, ali onda ga je baš pred reprezentativna okupljanja, zahvatila ozljeda.

Izbornik Horvat nam je i ranije u razgovorima govorio o tome da i dalje jednim okom promatra i Pešića i Šegu da ih pozove u reprezentaciju ako bude potrebe, ali moraju biti spremni. Prema onome što nam je sam Pešić rekao, ostaje vidjeti što će biti s njim i njegovom ozljedom.

"Treniram po posebnom programu i dalje sam ozlijeđen. Ta pubična kost stvara probleme pa je to povezano s trbušnim zidom, vidjet ćemo što će od toga biti", rekao nam je pa pohvalio i svoje kolege Kuzmanovića i Slavića koji su zajedno skupili 12 obrana protiv SAD-a. Nažalost, protiv Egipta i nisu baš briljirali pa su ih mnogi krenuli napadati, ali ih je Pešić obranio:

"Jučer su bili super, svaka im čast, a bit će to i bolje, samo neka tako nastave. Prva utakmica je jednostavno bila malo lošija, ona i je najteža, ali sada će biti bolje."


Tagovi

Ivan Pešićhrvatska rukometna reprezentacijaSP u rukometu 2023

Ostale Vijesti