Igor Kralj/PIXSELL
Igor Kralj/PIXSELL

Nikolić: "Kielce je bilo mirnije na kraju", Čupić: "Bili smo 55 minuta ravnopravni, a završnica je njihovo iskustvo"

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 23.11.23. | 21:09

Unatoč porazu, Zagrebaši vjeruju da su na pravom putu

U susretu osmog kola EHF Lige prvaka, rukometaši Zagreba su u Poljskoj poraženi u ogledu protiv europskih vice-prvaka Kielcea 28-24. Zagrebaše su u današnjoj utakmici u napadu predvodili Miloš Kos, i Timur Dibirov sa po pet pogodaka, dok je Matej Mandić dodao 10 obrana.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Bili smo dobri, međutim na kraju nismo završili kako je trebalo. Bez obzira dali smo svoj apsolutni maksimum, međutim Kielce je bilo mirnije, iskusnije na kraju. Ponavljam, čestitke još jednom mojim igračima zaista na tome što su pokazali. Sada je na nama da damo sve od sebe da protiv Szegeda budemo na pravoj razini, i da ne pričamo više o tome 'za malo' i 'bili smo blizu', nego da odradimo sve kako treba i uz pomoć navijača stignemo do pobjede", rekao je nakon utakmice trener Zagreba Andrija Nikolić.

Ivan Čupić je dodao:

"Bili smo ravnopravni protivnik 55 minuta danas. Završnica je pripala njima, to njihovo iskustvo i mirnoća su došli do izražaja i to je to. Dobra naša utakmica, iskoristili smo sjajan start Mateja Mandića, dobro otvorili, iznenadili Kielce, međutim eto teško je ostati koncentriran do kraja, svih 60 minuta, u ovoj dvorani protiv ovih navijača. Vjerujemo u sebe bez obzira na stanje na tablici - radimo super, vjerujemo u sebe, u ekipu, u stožer i mislim da smo nedvojbeno na pravom putu."

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Andrija NikolićIvan ČupićRukometna Liga prvaka

Ostale Vijesti