Dejan Rakita/PIXSELL
Dejan Rakita/PIXSELL

Našičani vijećaju oko sudbine Vujovića, on poručio: “Ovo je sramotno, ali drugi su slagali ovu momčad, ja sam tu 2 mjeseca”

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 21.04.24. | 09:04

Vujović je oštro kritizirao svoju momčad zbog pristupa igri

Poreč je šokirao Nexe i osvojio bod u Našicama rezultatom 28-28. Sastav iz Našica odlično je ušao u susret protiv Poreča, iako je Nexe bio pribran u prvih 30 minuta, ali odna se dogodio raspad. U 39. minuti gosti su tako stigli do izjednačenja 16-16, a do kraja su uspjeli izdržati, dapače, bili i u vodstvu pa se zapravo Nexe 'čupao' da uzme bod.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Mi smo njima uzeli bod jer su bili bolji u svakom segmentu igre, od borbenosti, pristupa i svih detalja. U prvom poluvremenu smo mi se žalili na suce i bilo je nekih grešaka, u drugom na koga da se žalimo? Sami na sebe", rekao je Vujović nakon utakmice i dodao:

"Ima trenutaka kada bi trener najrađe nestao s klupe neke od srama i stida kako ekipa reagira, ali nažalost nemamo takvu mogućnost da ne stanemo u trenutku. Na kraju krajeva, vidjet ćemo koliko je taj bod dobra ili lošeg donio, sačekat ćemo utakmicu između Sesveta i Vinkovaca. Ovo se apsolutno mora izanalizirati, ne na nivou stručnog stožera, nego na nivou kluba."

Nastavio je:

"Nažalost nemam razloga nikoga optuživati, ja sam tu došao prije dva mjeseca, to je ekipa selektirana od drugih ljudi, ali ja sam preuzeo to i snosim odgovornost za to, ali je nedopustivo da mi doma igramo ovako. Sve čestitke Poreču, ali ovo je sramno."

Govor tijela igrača Našičana nije bio onakav kakav Vujović očekuje.

"Takav ja problem imam od dolaska, Tamše ga je imao od početka sezone. Takva jedna negativna energija postoji, takva nemogućnost da digneš ekipu, raditi, držati sastanke, motivacijske govore. Kao trener tražim rudare, ali ja ovdje imam inženjere. Nitko neće uzeti i kopati, svi misle da su Bogom dani, da su velike zvijezde i da se oko njih treba okretati svijet, ali mislim da će se debelo prevariti, vidjet ćemo."

Kako motivirati momčad za dalje?

"Probat ćemo, moramo. Nema tu... Ukoliko Vinkovci dobiju, mi smo opet na drugoj poziciji, ukoliko izgube, mi moramo dobiti Zagreb u Zagrebu pa imamo računicu."

Prema saznanjima Germanijaka, našičko je vodstvo već sinoć sastančilo oko sudbine Veselina Vujovića. Što će se dogoditi, nije sigurno. Navodno već neka imena nasljednika postoje, no nitko još nije stavio točku na cijelu situaciju. Vujović je tu do kraja sezone, a hoće li ga Ergovići ostaviti da toliko još bude na klupi ili žele šokirati momčad još jednom promjenom trenera saznat ćemo ovih dana. (eg)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Veselin VujovićRK Nexerukometna Premijer liga

Ostale Vijesti