PPD Zagreb
PPD Zagreb

Mladi srednji vanjski novo pojačanje Plinara: "Nemam riječi kojima bih opisao kako se osjećam"

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 06.06.22. | 15:37

"Spreman sam za ovaj veliki izazov, dat ću sve od sebe na ovim pripremama i treninzima, pa ćemo vidjeti što će i kako reći trener Obrvan", samouvjereno je poručio mladi srednji vanjski

U redove PPD Zagreba stiglo je još jedno pojačanje nakov Vuke Borozana. Uprava se ovoga puta pohvalila jednim domaćim imenom, s mladim srednjim vanjskim - Tinom Tomljanovićem. Ovaj 21-godišnji srednji vanjski stiže iz Umaga, a prije toga nastupao je čak pet sezona za Zamet, dok se rukometom počeo baviti u Senju.

"Potpisati ugovor za rukometni klub Zagreb ispunjenje je dječačkog sna. Zaista, nemam riječi kojima bih opisao kako se osjećam. Spreman sam za ovaj veliki izazov, dat ću sve od sebe na ovim pripremama i treninzima, pa ćemo vidjeti što će i kako reći trener Obrvan. Uzbuđen sam i jedva čekam da krenemo s radom", kazao je Tin Tomljanović.

Ugovor s najtrofejnijim rukometnim klubom u Hrvatskoj potpisao je na period od četiri godine. Tomljanović tako posljednji u nizu igrača koji su otišli iz Zameta, prije njega učinili su to Matija Starčević, Leon Ljevar, Vanja Šehić, Toni Zarev i Liridon Zena, a vratio se Tino Viskić.

Podsjetimo, Vuko Borozan je prije dva dana također predstavljen kao pojačanje Zagrebaša. Osvajač EHF Lige prvaka s Vardarom 2017. godine, potpisao je ugovor na dvije godine.


Tagovi

PPD ZagrebUmagtransferirukometni transferirukomet

Ostale Vijesti