Meškov Brest dovodi golemo pojačanje iz Vardara

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 08.04.20. | 17:55

Pojačanje kakvo dugo nisu imali.

Slovenski rukometni reprezentativac i igrač Vardara Staš Skube nakon dvije godine odlazi iz Skoplja,  potvrđeno je još jučer. Sjajni srednji vanjski koji je naslijedio Igora Karačića oprostio se od navijača i najavio kako napušta Makedoniju.

„Ponosan sam što sam nosio Vardarov dres zadnje dvije godine, a naslov u Ligi prvaka lani bio je jedan od najboljih dana u mom životu. Hvala suigračima, navijačima i ljudima koji su nas podržavali. Želim Vardaru svu sreću i nadam se kako će u budućnosti ostati na razini koju zaslužuje. Odlazim iz Skopja na ljeto, ali uvjeren sam kako će nam se putevi ponovo sresti. Istinska ljubav nikad ne prolazi,“ napisao je emotivni Slovenac.

Nova destinacija za omalenog Slovenca trebao bi biti bjeloruski Meškov iz Bresta, prenosi Balkan Handball. Tamo trenutno igraju dva Hrvata - Sandro Obranović i Ivan Pešić, ali će Obranović gotovo sigurno napustiti klub. 

Inače, osim Skubea, Meškov bi trebao pojačati i 23-godišnji Slovenac Jaka Malus. 

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Pixsell)


Tagovi

VardarStaš Skube

Ostale Vijesti