REUTERS/Annegret Hilse
REUTERS/Annegret Hilse

Ljetos u Zagreb stigao iz Nantesa, a sada otišao u srpskog prvaka

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 04.10.22. | 18:35

Stigao je iz francuskog velikana ljetos, no nije se uspio nametnuti i zbog male minutaže je otišao u susjedstvo

Zagrebov ljetni mercato bio je jedan od najboljih transfer rokova posljednjih godina, ali neka imena ipak nisu zadovoljila. Nakon što je prije koji tjedan Vuko Borozan postao bivši igrač kluba ne kročivši na teren, bivši je postao i Milan Milić, desni vanjski PPD Zagreba. Zapravo, sada već deveterostrukog uzastopnog prvaka Srbije - Vojvodine.

Naime, u konkurenciji hrvatskog reprezentativca Luke Lovre Klarice i Mađara Čabe Leimetera, Milan se nije uspio izboriti za minutažu. Na teren je stao samo u domaćem prvenstvu, ali ne i u Ligi prvaka, što mu je zasigurno nedostajalo, ali konkurencija je bila prejaka. Ovaj 24-godišnjak bio je ljetos potpisao ugovor s najtrofejnijim hrvatskim klubom na period na od tri godine, a prije dolaska u PPD Zagreb nastupao je za RK Metaloplastiku i francuski HBC Nantes.

(1.05) PSG (18.0) PPD Zagreb (13.0)

Osim Milana, u redove novosadskog kluba se vratio slovenski lijevi bek Gregor Ocvirk. Nakon tri odigrana kola, Novosađani imaju maksimalni učinak, a s pojačanjima koja su pristigla sve su bliže tome da obrane titulu prvaka Srbije. Dodajmo kako je Vojvodinu nedavno napustio iskusni Nemanja Pribak, koji je otišao u Izrael pa su Novosađani zbog toga morali nadoknaditi upražnjeno bekovsko mjesto.

S ove strane Dunava, Zagreb se sprema na put u Grad ljubavi gdje ih PSG čeka u novom ispitu Lige prvaka. Zagrebaši nisu favoriti susreta, ali unatoč ozljedama koje već dugo more hrvatskog prvaka, u Pariz idu na krilima posljednje tri pobjede, među kojima i one europske protiv Porta.



Tagovi

PPD ZagrebGermanijak transferitransferrukometni transferiVojvodina

Ostale Vijesti