Kopljara u PSG-u mijenja Stepančić?

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 22.04.15. | 12:56

Pariški dnevni list 'Le Parisien' prenosi kako bi francuski PSG u svoje redove mogao dovesti Zagrebovog igrača Luku Stepančića.

Desni vanjski igrač 'Plinara' ove sezone igra sjajno, briljantnu je partiju odradio u domaćoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka protiv Barcelone kojoj je utrpao čak devet golova, a ukupno je drugi najbolji strijelac Zagreba u Ligi prvaka sa 49 pogodaka.

Jedan je od onih igrača od kojih je trener Veselin Vujović uspio napraviti jako oružje, koje je zainteresiralo europske klubove. Sezona još nije gotova, ali se već polako slaže igračka križaljka za sljedeću sezonu, a posla se očito uhvatio PSG.

Parišku momčad na kraju sezone napušta hrvatski reprezentativac Marko Kopljar, koji seli u redove Barcelone, a na njegovo bi mjesto mogao doći upravo Stepančić. Parižanima je Stepančić u grupnoj fazi Lige prvaka ove sezone zabio devet golova u dvije utakmice, a sljedeće sezone bi mogao nositi dres bogatog kluba, koji bi trebao preuzeti Noka Serdarušić, uz dolazak braće Karabatić.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Ostali sportovirukometLuka StepančićMarko Kopljar

Ostale Vijesti