Je li moguće? Spartak Moskva promijenio ime u CSKA Moskva

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 25.03.20. | 09:45

Presedan u svijetu sporta.

Nezapamćen presedan dogodio se u svijetu sporta. Kada ste čuli za slučaj da je jedan klub promijenio ime u ono koje nosi njihov najveći rival? Upravo se to dogodilo u rukometu, gdje je Spartak Moskva promijenio ime i postao CSKA Moskva!

Spartak, aktualni viceprvak Rusije, koji je u rukometni svijet ušao 2017. godine s velikim ambicijama, od sada će nositi ime CSKA Moskva. Tako je jedan velikan praktično istisnuo drugog iz ovog sporta, a u pozadini svega stoji bogati biznismen i političar, Sergej Šiškarev, koji je od od početka sezone uspostavio žensku ekipu CSKA. 

"Odluka nije bila lagana, znamo da je ovo presedan u svijetu sporta, ali nadam se da će naši navijači ostati uz klub bez obzira za koga navijaju u ostalim sportovima. Zahvalni smo svima koji su bili uz nas od samog početka, ali moramo ići naprijed na još višu razinu", stoji u priopćenju izvršnog direktora Spartaka Vasilija Slavina.

Ovaj nesvakidašnji potez komentirala je i najveća trenerska legenda ruskog rukometa - Vladimir Maksimov, jedini trener uz Claudea Onestu koji je svoju reprezentaciju odveo do zlata na tri najveća natjecanja (OI, EP, SP): 

"To me nije iznenadilo, zapravo, vrlo je jednostavno. Imaju jednog sponzora i to je Šiškarev. Imaju već i ženski sastav, sada će biti lakše i za navijače. Spartak je želio puno, ali nije daleko otišao. Obećali su prvo mjesto i titulu, ali to nije išlo kao što je bilo planirano. Sve zavisi od rezultata", rekao je za ruske medije čuveni trener. 

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters) 

 


Tagovi

SEHA ligaSpartak MoskvaCSKA Moskva

Ostale Vijesti