Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Igor Karačić riješio klupsko pitanje za naredne tri sezone: „Ovdje imamo sve što nam treba“

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 17.12.21. | 08:35

Ponajbolji hrvatski rukometaš pred sobom ima još nekoliko izvrsnih sezona.

Igor Karačić ostaje član Vive Kielcea, potvrdili su iz kluba na svojim web stranicama.

Karačić je u redove poljskog velikana stigao u ljeto 2019. godine, a prethodno je osvojio dva naslova Lige prvaka s makedonskim Vardarom.

„Mogu samo reći da sam sretan što smo uspjeli postići dogovor i što ću na kraju nastaviti svoju karijeru u Kielcu. Moja supruga i ja se ovdje osjećamo sjajno i ovdje imamo sve što nam treba. Ovaj klub je na najvišoj mogućoj razini i naša ambicija raste iz dana u dan. Već su puno investirano u ovaj cijeli projekt te se nadam da ćemo mi igrači to shvatiti. Ne vjerujem da će uspjesi prestati i mislim da će naši navijači imati razloga biti sretni. Mi igrači ih trebamo ispoštovati radi svega što rade za nas“, riječi su Igora Karačića-

Kielce za sljedeću sezonu, na vanjskim pozicijaam, na raspolaganju ima ove igrače: Michal Olejniczak, Daniel Dujshebaev, Haukar Thrastarsson, Szymon Sicko, Tomasz Gebala, Elliot Stenmalm, Stas Skube, Stefan Dodic i od jučer Igor Karačić.

33-godišnjak iz Mostara je za Hrvatsku skupio 87 utakmica i 221 pogodak, a bio je član reprezentacije na Euru u Poljskoj 2016. godine (bronca) te Austriji/Švedskoj i Norveškoj prošle godine (srebro).

Karačić je prava legenda Vardara čiji je dres prije dolaska u Kielce nosio sedam godina, a prije toga igrao je za Bosnu Sarajevo, Perutninu Pipo IPC, RK Metković i HMRK Zrinjski Mostar.


Tagovi

Igor Karačićhrvatska rukometna reprezentacijaHRS

Ostale Vijesti