Sanjin Strukic/PIXSELL
Sanjin Strukic/PIXSELL

Horvat potvrdio crne sumnje: Čupić neće biti spreman za SP, morat ćemo bez njega

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 29.12.22. | 23:14

"Stavili smo ga na širi popis, čekali smo, ali zadnje pretrage pokazale su da ne može na Prvenstvo", istaknuo je Horvat.

Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Hrvoje Horvat potvrdio je kako Ivan Čupić ipoak neće nastupiti na Svjetskom prvenstvu. Kao da nema dovoljno ozlijeđenih u hrvatskoj reprezentaciji, nakon utakmice s Italijom stigla je još jedna loša vijest. Izbornik Hrvoje Horvat potvrdio je da se Ivan Čupić ipak neće na vrijeme oporaviti od ozljede.

"Čupić je jedan od naših najvećih boraca, ali kada on kaže da ne može, onda znate da nema nikakve šanse. Stavili smo ga na širi popis, čekali smo, ali zadnje pretrage pokazale su da ne može na Prvenstvo", istaknuo je Horvat.

Čupić je tako na popisu 'otpisanih' nakon Mamića, Mandića, Jaganjca i Pavlovića, a izbornik je danas na utakmici poštedio Ivana Martinovića koji je bio ozlijeđen, a još je u fazi oporavka. Podsjetimo, nakon dva dana priprema hrvatska reprezentacija odigrala je prijateljski susret protiv Italije u kojemu je slavila s velikih 40:26 (23:14).

Svih 15 igrača koji su bili u igri našlo se na listi strijelaca. Po 4 pogotka dali su Lovro Mihić, Filip Glavaš i Marin Šipić i Luka Lovre Klarica. Dino Slavić je imao 8, a Mate Šunjić 5 obrana. Kod Italije najbolji Christian Manojlović i Andrea Pablo Marochi sa po 5 pogodaka.

(eg)



Tagovi

Hrvoje HorvatIvan Čupić

Ostale Vijesti