Sanjin Strukic/PIXSELL
Sanjin Strukic/PIXSELL

Halil Jaganjac doživio lom kosti na treningu i mora na novu operaciju

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 21.12.23. | 15:53

Novi nevjerojatan peh za desnog vanjskog

Da se dodjeljuje nagrada za najvećeg pehista usportskoj 2023. godini, vrlo jak kandidat za dobitnika bio bi Halil Jaganjac. Vrlo talentirani desni vanjski Rhein Neckar Lowena ponovno mora na operaciju, tek nekoliko mjeseci nakon što se oporavio od prethodne operacije!

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Jaganjac je zadobio ozljedu na treningu njemačkog velikana, a pregled je pokazao puknuće jagodičke kosti. Ozljeda je stigla u trenutku kada se vraćao u formu nakon što je pauzirao osam mjeseci zbog dvije operacije na šuterskom ramenu.

Podsjetimo, Jaganjac je široj rukometnoj javnosti postao poznat kada je sa svega 18 godina dobio poziv ponajvećeg svjetskog kluba PSG-a, ali se nakon godinu dana provedenih u drugoj momčadi francuskog velikana odlučio na novi transfer pa je tako na poziv Line Červara otišao u Metalug gdje je odradio sezonu iz snova.

Nakon godinu dana u Makedoniji, Jaganjac je imao ponude sa svih strana, jedna od njih bila i od Kielcea, ali se on u konačnici odlučio vratiti u Hrvatsku gdje je četiri godine branio boje Nexea. Imao je Jaganjac ponudu PPD-a, ali odluka da karijeru nastavi u Našicama u konačnici se pokazala pravom jer se tamo isprofilirao kao stožerni igrač i 2022. zaradio transfer u Kielce. Poljaci su ga potpisali na četiri godine, no u međuvremenu su, zbog gužve u vanjskoj liniji, odlučili Jaganjca ustupiti Lowenu na trogodišnju posudbu. Nažalost, tu su posudbu dosad uglavnom obilježile ozljede, zbog kojih će Jaganjac propustiti i nadolazeće Europsko prvenstvo. (I.M.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.




Tagovi

Halil JaganjacRhein-Neckar Löwenhrvatska rukometna reprezentacija

Ostale Vijesti